• Ви знаходитесь тут:

  • Новини
  • Головна сторінка
  • Новини
  • ІІІ засідання педагогічної ради з проблеми: «Безпека життєдіяльності дітей – обов’язок кожного дорослого»

ІІІ засідання педагогічної ради з проблеми: «Безпека життєдіяльності дітей – обов’язок кожного дорослого»

2024-03-06

/Files/images/zahodi/IMG_6552.jpg

Відповідно річного плану роботи закладу дошкільної освіти, з метою забезпечення реалізації змісту освітнього напряму «Особистість дитини» Базового компонента дошкільної освіти, формування елементарної компетенції з питань безпеки життєдіяльності в дітей дошкільного віку, та підвищення професійної компетентності педагогічних працівників 06.03.2024 року, в закладі освіти відбулася педагогічна рада з проблеми «Безпека життєдіяльності дітей – обов’язок кожного дорослого ». До підготовки та проведення педагогічної ради були залучені: вихователь-методист, Горобець Л.О.; вихователі, Гребельник О.П., Браницька Т.В., практичний психолог, Рижик А.В. та педагоги закладу.

Рижик Олена Володимирівна ознайомила педагогів з Програмою збереження ментального здоров’я та психосоціальної підтримки населення Білоцерківської міської територіальної громади у сфері освіти на 2024/2026 роки, затвердженої рішенням Білоцерківської міської ради від 08 лютого 2024 року №5093-50-VІІІ. Серед головних її завдань: діагностування і турбота щодо психічного здоров’я всіх учасників освітнього процесу, які мають складні емоційні стани, що потребують професійної уваги.

Браницька Т.В., висвітлила питання щодо створення безпечного розвивального предметно – ігрового середовища в ЗДО та умов для навчання основам безпеки життєдіяльності в умовах воєнного стану .

Гребельник О.П. ознайомила колег з дитячими іграми, як ефективним засобом формування основ безпеки життєдіяльності.

/Files/images/zahodi/IMG_6502.jpg

/Files/images/zahodi/IMG_6518.jpg

/Files/images/zahodi/IMG_6534.jpg

/Files/images/zahodi/IMG_6540 (1).jpg

/Files/images/zahodi/IMG_6523.jpg

/Files/images/zahodi/IMG_6551.jpg

/Files/images/zahodi/IMG_6546.jpg

/Files/images/zahodi/IMG_6550 (1).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 68

Коментарi